Prijslijst


Prijzen en andere belangrijke informatie:

Met regelmaat wordt mij de vraag gesteld of een fotoshoot duur is. Graag wil ik voorop stellen dat ik niet in je portemonnee kan kijken, óf daar moeilijk een oordeel over kan vellen. Belangrijker is of jij je speciale moment/dag vast wil laten liggen.

De foto´s dat ik maak, worden niet met kant en klare pakketten bewerkt, ik bewerk de foto´s handmatig en individueel. Na bewerking en volledige betaling ontvang jij jouw foto´s digitaal. Shoots vinden plaats op een uitgekozen locatie en kunnen bij slecht weer (sneeuw/regen) in overleg verplaatst worden. Het niet tijdig afzeggen van een shoot kan kosten met zich meebrengen. Ruim voordat de shoot zal plaatsvinden hebben we contact, dit kan via email, facebook of telefonisch. Heb je wensen, ideeën, zoals kleding, attributen, enz., voor je shoot, laat het me dan weten, samen we maken er iets leuks van.

Solo/portret: ongeveer een halfuur foto´s maken op locatie €55,00. Je ontvangt digitaal tussen de 3-5 foto´s

Love shoot voor 2 personen: Ruim een uur de tijd om foto´s te maken op een mooie locatie €80,00 (indien er meer personen bij komen reken ik €10,00 extra per persoon)

Vriendinnen/vrienden shoot voor 2 personen: Ruim een uur de tijd om foto´s te maken op een mooie locatie €80,00 (indien er meer personen bij komen reken ik €10,00 extra per persoon)

Familie shoot tot 4 personen: Ruim een uur lang foto´s maken op een gekozen locatie. Hierbij kunnen dan ook losse portretten gemaakt worden €80,00 (indien er meer personen bij komen reken ik €10,00 extra per persoon)

Bruidsreportage/trouwfeest: Je mag een vrijblijvend afspraak maken om jullie droom dag bespreekbaar te maken. Voorbeelden van tarieven die gehanteerd worden zijn exclusief foto album. Alle foto´s worden in HR aangeleverd op een USB.

Pakket A 4 uur fotografie 50-75 foto´s €595,00
Pakket B 6 uur fotografie 100-125 foto´s €795,00
Pakket C 8 uur fotografie 125-150 foto´s €895,00
Pakket D 10 uur fotografie 150-200 foto´s €1095,00

* Voor elke extra uur reken ik €100,00 p.u.

Babybump/Bollebuik: voor 2 personen: Ruim een uur de tijd om foto´s te maken bij je thuis of op een mooie locatie €80,00 (indien er meer personen bij komen reken ik €10,00 extra per persoon)

New Born: Omdat dit een bijzondere shoot is, hiervoor is de tijd niet altijd in te schatten, meestal neem ik 2 uur de tijd voor de shoot, kosten zijn €120,00 samen met ouders van de baby (indien er meer personen bij komen reken ik €10,00 extra p.p.). Ben je bevallen van een tweeling dan breng ik geen extra kosten in rekening. Je ontvangt 10 digitale na bewerkte foto´s.

 • Mocht je een idee of wens hebben voor je eigen shoot dat je graag vast wil laten leggen, neem dan gerust contact op met me, we komen er heus wel uit.
 • Gratis shoots worden altijd voorzien van mijn logo. Het is niet toegestaan deze zonder logo te publiceren zonder dat je daarvoor toestemming van mij, de fotografe, heb verkregen. Voor alle shoots en foto´s geldt dat er geen filters of andere nabewerkingen op de, door 1000poot geleverde foto´s mogen worden toegepast. ´Delen´ mag uitsluitend vanaf de Facebookpagina van 1000poot fotografie.
 • De digitale bestanden worden pas uitgeleverd door de fotografe na ontvangst van het totale factuurbedrag voor de fotosessie.
 • De foto´s krijg je digitaal toegestuurd, zodat je ze zelf, op de door jou gewenste manieren af kan laten drukken, denk aan hout, canvas, boekvorm, mokken, telefoonhoesjes, enz. Dat betekent geen extra kosten voor nabestellingen.
 • Het aantal foto´s kan variabel zijn, je kan zeker rekenen op de, door ons afgesproken, hoeveelheid foto´s.
 • Voor nabewerkingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 • Het is mogelijk om je foto´s in zwart/wit te laten ontwikkelen.
 • Probeer aan te geven welk kleur/stijl je mooi vindt.
 • Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina, daar vindt je verschillende bewerkingen en stijlen.
 • Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van foto´s op mijn website en social media. Tenzij je duidelijk van te voren aangeeft hier niet mee in te willen stemmen.
 • Heb je nog vragen, schroom niet om je vragen aan mij te stellen.
 • Alle prijzen zijn inclusief B.T.W., prijswijziging voorbehouden. Prijzen zijn exclusief reis/parkeerkosten. Binnen een radius van 50km reken ik géén reiskosten.